ENTITATS I ASSOCIACIONS

ADF-2
ADF-3

CONTACTE
Carrer Església s/n
Tel: 686473403
E-mail: [email protected]

QUI SOM?
L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Torrelles de Foix és una entitat formada per propietaris forestals, entitats mediambientals i l’Ajuntament.  Es va constituir l’any 1988, amb el número de registre 173 i amb el nom d’ ADF ALT FOIX.

L’àmbit d’actuació és el terme municipal de Torrelles de Foix, que engloba 3.680ha, de les quals el 58,12% (2.139ha) són forestals.

La nostra entitat està inclosa dins de la Federació d’ADF Penedès-Garraf.

La Junta Directiva de l’entitat la formen:

Marc Que, president

Joan Bertran, vicepresident

Meritxell Hernández, secretària

Óscar Almeida, tresorer

Manuel Navarro, vocal

Jordi Romeu, vocal

Manel Arévalo, representant Ajuntament

A l’entitat hi ha 24 voluntaris.

 

QUÈ FEM?
L’ADF  té com a finalitat la prevenció i l’extinció d’incendis forestals.

En la prevenció d’incendis, l’ADF realitza anualment el manteniment dels 58,67 km de xarxa viària bàsica del municipi i dels 11 punts d’abastament d’aigua.

La divulgació, col·laborem en xerrades a l’Escola o al Casal d’Estiu, perquè els més menuts es vagin sensibilitzant.

En l’extinció d’incendis, l’ADF disposa de 4 vehicles, 2 pickups amb 600 litres d’aigua i equipades amb kit d’extinció, 1 camió forestal i un vehicle de personal. Els seus membres han dut a terme formacions específiques en extinció d’incendis forestals, comunicació, cartografia i simulacres, entre d’altres.

D’altra banda, també dóna suport a l’Ajuntament en els actes que aquest organitza i puguin causar incendis forestals com a serveis preventius.

foxi

DRAC FOXI
El Drac Foxi va néixer el 23 d’Abril del 2007, es una entitat sense ànim de lucre i una de les entitats de foc de Torrelles de Foix. Actualment actua durant la festa major i la fira artesanal del poble, però també a col·laborat amb l’escola Guerau de Peguera, escola del municipi, per Sant Jordi, amb una petita representació de teatre de la diada de Sant Jordi. El Drac Foxi també es conegut com el drac de les valls.

CONTACTE
Per a més informació, cada dia, a la casa nº 1, de 9 h. a 12 h.
Tel: 617 421 723 (Sole)
E-mail: [email protected]

Què és un AMPA?
L’AMPA és una entitat o associació sense ànim de lucre de mares i pares d’alumnes per a la defensa dels seus interessos en tot allò que fa referència a la seva educació i col·laborar en el funcionament del centre. Inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat i federada a la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya), regulada per uns estatuts i que s’organitza a través d’una junta.

Objectius

 • Treballar per la millora de l’ensenyament en general i a favor d’una escola pública, democràtica, participativa i de qualitat
 • Col·laborar en les activitats educatives del centre i en la gestió de les activitats extraescolars i serveis.

Com a soci/a teniu dret a:

 • Fer ús dels serveis d’extraescolars
 • Ser usuaris del Banc de llibres (alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è)
 • Serveis de menjador a preu reduït (amb opció de finançament de beques)
 • Prendre part en totes les activitats que organitzi l’AMPA
 • Assistir a les reunions d’assemblea general on s’informa de l’estat de comptes.
amics_de_foix

Son fins de l’associació Amics de Foix l’estudi i l’interès per el patrimoni històric i cultural de la comarca del Penedès i en especial de la població de Torrelles de Foix i el Santuari de Santa Maria de Foix, amb divulgació del mateix entre el públic en general. Sense cap ànim de lucre.
Amb l’avinentesa d’aquesta divulgació històrica, cultural i social va cristal.litzar com a òrgan adient, la publicació El Xic Torrellenc que compleix trimestralment aquesta missió específica de Full de Divulgació Cultural, i amb tot alló del dia a dia que pugui ser d’interès majoritariament pel municipi. Actualment a complert 30 anys de dedicació ininterrompuda i voluntària.

CONTACTE
Plaça del Casal, s/n
Associació Casal Torrellenc
Tel: 938972191/610382247. Eudald Formatgé Isern (president)
Tel: 938971113/637291188 Jaume Pardo Gomà (secretari)
E-mail: [email protected] / [email protected]
Facebook

Aquest local d’esbargiment i de ball va ser possible mercès als esforços de molts veïns del poble que amb la seva col·laboració van aportar de forma desinteressada ja sigui jornals de treball o bé materials diversos, com poden ser sorra, sacs de ciment, graveta o qualsevol altre element necessari per a poder enlairar aquest edifici singular al nostre poble. I, per descomptat, els mitjans de transport per carregar els materials de la construcció eren rudimentaris: animals de càrrega i carros, perquè en aquella època no hi havia cap altre sistema, però tot plegat no hagués estat possible sense les persones que van impulsar aquesta idea i van posar-se al capdavant com a socis fundadors.

Així, el dia 27 d’agost del 1933, nasqué aquesta societat cultural per agermanar el poble de Torrelles i els seus ciutadans, lluny de divergències polítiques fins aquell moment.

Quan es construí el Casal Torrellenc, tot el poble va col·laborar amb diners o treball, per això es digué que el Casal era del Poble, però en augmentar la població, i no fer-se soci tothom, el Casal passà a ser dels Socis.

Un cop inaugurat el Casal, van aconseguir-se 206 socis col·laboradors amb unes quotes mínimes anuals de 50 pessetes de les d’abans i les quantitats que s’havien aconseguit mitjançant emprèstits, al seu venciment, eren de bell nou lliurades a fons perdut per part de molts prestadors.

Aquest local de grans dimensions i gran renom a tota la comarca oferia la possibilitat de celebrar balls de tota mena: ball de casats, de solters, de fanalets, el de l’escombra i per descomptat, el tradicional ball de paperets o ball a l’americana, conegut arreu del Penedès per la seva gran riquesa en confeti i serpentines, que era tot un esdeveniment.

Altres activitats destacades han estat la sala de cinema amb una cartellera de primer ordre que la feien ser una de les millors de la comarca, vetllades teatrals de sant Esteve amb representació dels Pastorets, obres de teatre amateur, exposicions itinerants de tota mena, festes i reunions de diverses entitats, i un llarg etcètera per actes culturals, musicals, lúdics o gastronòmics.

A més a més, també es va adaptar una sala pel jovent amb el nom “Poppy’s” la dècada dels 80.

Actualment, també comptem amb una biblioteca popular amb un bon nombre de llibres cedits per particulars i també per la Diputació de Barcelona.

CONTACTE
Per visites i consultes:
Tel: 93 897 10 01
E-mail: [email protected]

QUI SOM?
Som l’Associació Cívica del Santuari de Santa Maria de Foix, el nostre objectiu és el manteniment i promoció d’activitats al Santuari: Aplec del Dilluns de Pascua, Sopar-concert del mes de Juliol, la Festa Patronal i conferència (8-9 Setembre) i Missa del Gall.
El Santuari està disponible per cerimónies i activitats culturals, obert tots els primers Diumenges de mes.

Es poden fer visites guiades per escolars, senderistes, sol.licitar l’esgésia per casaments, batejos, comunions… i per a tothom que ho demani.

ACTES VARIS
L’Aplec del Dilluns de Pasqua
Amb  recorregut històric més que centenari. Es cuina una paella gegant per unes 500 persones, es tradició la pujada a peu des de diferents indrets de Torrelles i l’ofrena de flors a la Mare de Déu Patrona del Penedès, la Missa i dinar de germanor , visita a la Cova formen part de la diada.

Cimera del Xarel·lo
La cimera del Xarel·lo, és una trobada en l’incomparable marc de l’Ermita de Foix, ubicada al terme municipal de Torrelles de Foix, una de les parts més elevades de la comarca de l’Alt Penedès, que ens ofereix unes excepcionals vistes de 360º sobre tot aquest territori vitivinícola.
Participen: Restaurants, Cellers, sumillers, profesionals de l’enoturisme etc.
I va camí de consolidar-se com un important esdeveniment dedicat a la varietat estrella de la D.O Penedès el xarel·lo.

El Festival Folk Foix
Al santuari de la Mare de Déu de Foix a Torrelles, diversos artistes presenten una mostra artística en la qual exhibeixen pintures, fotografies, “performances”, escultures, moda i llibres d’art, actuacions musicals, etc.
Un festival amb un futur prometedor i de referència a la Comarca.

Maridatges
Maridatges de vins i xocolata que es va fer per primera vegada l’any 2015 i està previst fer noves edicions i el sopar a la fresca de finals de Juliol amb actuació musical, una nit deliciosa gaudint de la fresca a dalt de la muntanya en el marc del Santuari.

arts_plastiques_04

CONTACTE
Carrer Rosella, 9 (Plana de les Torres)
Tel: 93 897 10 39 / 646 48 54 15
E-mail: [email protected]

L’Associació Cultural de les Arts Plàstiques i Artesania fou creada ja fa més de 30 anys, amb la finalitat de fomentar tot tipus d’arts plàstiques i artesania, així com facilitar a tothom que ho vulgui  el seu aprenentatge.

A l’Associació disposem de mestres en els diferents oficis artístic-artesanals, els quals tenen molta experiència, tant de la matèria que cadascú d’ells domina, com habilitats a l’hora d’ensenyar-la.

La conservació del medi ambient ens preocupa especialment, i per aquest motiu sempre procurem utilitzar materials ecològics o, en la seva absència, materials al màxim de respectuosos amb el medi. Pel mateix motiu, un pilar fonamental consisteix en l’ús de material de rebuig en l’elaboració dels nostres treballs.

En els darrers temps l’Associació ha ampliat el seu àmbit d’actuació al camp social, a fi de poder extendre la nostra tasca als col.lectius més vulnerables, oferint-los ajut a través de diferents tipus d’accions. Així, a l’octubre del 2014 vam iniciar un Grup de Suport i Ajuda Mútua destinat a dones que han estat víctimes de violència de gènere. GSAM que actualment hem traspassat a Creu Roja Alt Penedès, a fi que la nostra tasca pugui arribar al major nombre de dones possible.

Podeu veure més informació al blog: mira-que-he-fet.blogspot.com.es/

Som una entitat o associació sense ànim de lucre formada per persones del Barri del Cusconar que ens dediquem a organitzar la Festa Major del Terme.
Aquesta Associació fa molts anys que està formada, però l’entitat es va donar d’alta com a tal fa uns 10 anys.
La majoria de membres som jovent del mateix barri que amb molta il·lusió col.laborem en fer una Festa Major que agradi a tothom.

CONTACTE
Carrer Ronda, 4
E-mail: [email protected]
Tel: 644340955 / 687547476 / 600540323
Facebook

Fundada l’any 1993, és una entitat sense ànim de lucre, no cobrem quotes i les nostres activitats són obertes a tothom, normalment gratuïtes o subvencionades en part per l’Associació. Rebem el suport i una subvenció anual de l’Ajuntament.

Tenim el despatx al Casal d’avis i disposem de la sala polivalent per a dur a terme les nostres activitats.

Organitzem activitats durant tot l’any: cursos, xerrades, tallers, excursions i sortides al teatre.

ACTIVITATS DE CURSOS I TALLERS PERMANENTS DURANT L’ANY

 • Ioga terapèutic: Els dilluns a la sala polivalent del Casal d’avis, de les 18:30h a les 19:30h. Preu: 28€/mes. 9€/ dies solts. La primera sessió de prova és gratuïta.
 • Dibuix i pintura: Els dijous a la sala polivalent del Casal d’avis de 17:30h a les 19:00h. Preu: 5€/classe.
 • Club de Lectura: Cada mes seleccionem un llibre que ens deixa en préstec el bibliobús El Castellot i del que fem tertúlia entre totes les participants al Casal d’avis. La participació és lliure i gratuïta. Per participar cal contactar prèviament amb l’Associació.

ACTIVITATS ANUALS

 • Pel voltant del 8 de març, Dia de la dona treballadora, organitzem un dinar al que hi son convidades a participar totes les dones de Torrelles i comarca. El preu és segons menú i activitats que s’organitzin.
 • Anualment participem a la Fira Artesana/Festival Clownic que es celebra el 4t cap de setmana d’octubre, organitzant una exposició temàtica amb la col·laboració dels veïns i veïnes que cedeixen temporalment els materials.
 • I col·laborem anualment amb la Marató de TV3 amb la confecció i venda de diferents materials i productes.

 

Presidenta de l’Associació: Àngela Laso
Secretària: Rosa Maria Alemany
Tresorera: Montserrat Ubia
Vocals: Montserrat Ferrer, Lupe González, Montse Cantí

La Petanca es va reobrir el 12 de Desembre del 2006, es una associació sense ànim de lucre, la qual la seva activitat es realitza a l’aire lliure els dissabtes o els diumenges, depenent de l’època de l’any, on pot anar qualsevol persona, sigui petit o gran, a jugar i passar-ho be.

Disposa de varies pistes on es realitzen les partides, però també te terreny per jugar fora si es desitja, també te una esplanada on es poden deixar els vehicles i te un petit servei de bar per a tot aquell que vulgui una mica de refrigeri. A mes a mes dir, que qualsevol persona pot utilitzar aquest terreny per a practicar qualsevol dia de la setmana.

CONTACTE
Les Dous
Facebook
Mes informació
Tel: 646455445

Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que neix des del respecte i el desig posat en col.laborar a fer del poble de Torrelles, el millor lloc possible de vida.

Ens proposem fer-nos visibles des d’una posició activa convidant a la participació ciutadana per aconseguir uns espais públics nets i estimular-los pel seu manteniment, així com la recuperació d’aquells indrets urbans i naturals que estan malmesos. Exemple d’uns d’aquests espais es el paratge natural de les Fonts de Les Dous.

LA HISTÒRIA DEL BALL DE DIABLES DE TORRELLES DE FOIX
Els inicis de la nostre colla de diables van sorgir l’any 1987. Tot va començar quan quatre amics habitants de Torrelles de foix van decidir fer un drac, com a  disfressa per carnaval.
l’Agost de l’any 87, quatre diables van decidir sortir per el poble, per festa major,  amb el mateix drac que va ser creat per a una disfressa de carnaval.

A partir de l’agost de l’any 87, tot va començar a agafar color. Els quatre ben avinguts que van trencar el gel sortint per una festa major, van començar a prendre-ho en serio i van decidir seguir amb la “tradició” de sortir a fer fresa cada agost de l’any per la festa del poble. Gràcies a això Torrelles podia dir que tenia una colla de Diables.

Amb el transcurs del temps la colla ha anat canviant. Els primer que governaven i que van iniciar la colla van anar deixant pas a els mes joves, i ara en l’actualitat ja no son els mateixos que presideixen. Tot i que l’essència segueix sent la mateixa, sortir a enlluernar el poble amb els nostres coets, fer fressa i fer que la gent s’ho passi el millor possible, gaudint del nostre espectacle.

Ara farà uns 15 anys que es va formar la colla petita de diables, amb  nens i nenes d’ entra 4 i 16 anys. Podem dir que estem molt orgullosos de formar part d’una colla tant nombrosa i amb tanta diversitat d’edats com es la nostre colla.

Més informació a: www.diablesdetorrellesdefoix.com

El CENTRE ESPORTIU TORRELLENC és un dels clubs més antics de l’Alt Penedès.
Algunes fonts situen entorn a 1920 l’inici del futbol a Torrelles de Foix. Hi ha dades de la participació i victòria del club, l’any 1931, a la Copa Francesc Macià que es jugava anualment a Vilanova i la Geltrú. El club és membre de la Federació Catalana de Futbol amb el nº 1314, i reconegut pel Consell Català de l’Esport, de la Generalitat de Catalunya amb el nº 1072.
El Centre Esportiu Torrellenc, amb la seva activitat esportiva aconsegueix oferir als torrellencs/ques, una activitat lúdica gratuïta, de manera regular durant 10 mesos l’any. És també una entitat que ajuda a dinamitzar la vida social, cultural i cívica del poble, la Festa Major, les Fires…

La trajectòria esportiva del club s’ha desenvolupat entre la Tercera i Quarta Catalana, en el que s’anomena la “Lliga del Penedès”, amb el punt culminant la temporada 2005/2006, en la que el club va aconseguir la l’ascens a la Segona Catalana. L’actual temporada 2015–2016 estem competint en el Grup X del Campionat de Lliga de la Quarta Catalana.

CONTACTE

Tel/WhatsApp: 607 339 830
(Josep Maria Torrents i Ferrer
“el torrellenc tranquil”)
Email: [email protected]

Facebook
Web
Blog

Els CAMINANTS PER TORRELLES som una colla d’amics que un cop al mes, principalment el primer diumenge, sortim a conèixer el fantàstic territori que ens envolta.

Aquestes passejades tranquil·les i relaxades ens ajuden a desconnectar de la rutina diària,  fer una mica de salut i conèixer indrets, admirats per visitants i desconeguts per molts de nosaltres.

Aquestes sortides són de caràcter gratuït i obertes a tothom, només cal portar roba i calçat adequats i ser responsable cadascú de si mateix.
Les sortides són a les 9:00 del matí des de la font de Sant Pere al centre històric de la vila tenen una durada de aproximadament 3 hores i uns 10 km de mitja.

El Club BTT els Navegants, és un club de btterus de Torrelles de Foix (Alt Penedès, Catalunya). Som un club jove, ja que es va fundar el 8 de novembre del 2012. Un dia ens vam reunir una colla d’aficionats al món del Btt per organitzar una cursa al nostre poble i així mica en mica i dissabte a dissabte hem anat obrin senderons oblidats i camins que ja ningú recordava. I com no, no hi ha cap de setmana, faci fred, calor, vent o plogui que no quedem a les 8:00 AM per sortir a rodar i gaudir de la nostra afició.

Si ets un/a aficionat/da al ciclisme de muntanya, vine a compartir-ho amb nosaltres.

El  nostre objectiu és promoure l’esport entre tots els aficionats al ciclisme de Torrelles i gaudir dels camins i senders del nostre municipi.

ACTIVITATS

Cursa anual BTT, Gimcana per la Festa Major, sortides varies a les diferents curses de BTT, Montserrat, La Vall d’Aran, etc…
Neteja de camins i senders del municipi per caminaires i ciclistes BTT.

Els socis fundadors i membres de la junta son:

 • CARLES TORNÉ PARDO- PRESIDENT  i  SOCI FUNDADOR
 • LLUÍS INSENSER PALLARÉS- SECRETARI i SOCI FUNDADOR
 • RAIMÓN MARRUGAT TORNÉ- TRESORER i SOCI FUNDADOR
 • JOAN CHAPARRO MARTINEZ- VICE-PRESIDENT i SOCI FUNDADOR
 • JORDI FERRER PAÑELLA- VOCAL i SOCI FUNDADOR
 • MANEL ARÉVALO PÉREZ- VOCAL i SOCI FUNDADOR
 • ALBERT PARELLADA RUIZ- VOCAL i SOCI FUNDADOR
 • JAUME BEL SAMBOLA- VOCAL i SOCI FUNDADOR
 • JOAN ANTÓN NAVARRO PUERTAS- SOCI FUNDADOR
 • JAVIER FERNANDEZ GONZALEZ- SOCI FUNDADOR

Seguiu-nos el facebook i al twitter:
https://m.facebook.com/collajoveteatretorrelles?fref=nf
https://twitter.com/PambxocolataTDF

Etiqueta’ns a les fotos: #pambxocolatatdf
Per més informació i/o contractacions: [email protected]

Som una colla de joves amb moltes ganes de teatre! Cada any estrenem una obra al Casal Torrellenc i més tard la portem a la Roda de teatre de l’Alt Penedès i a diferents pobles del voltant. També hem format “Els Eixelebrats”, un petit grup dins la colla on preparem una petita representació teatral per la cercavila del poble.

A més, intentem fer activiats solidaries a favor de La Marató de Tv3 i l’associació contra el càncer, entre d’altres.

A Torrelles de Foix hi ha tradició gegantera des de temps enrere per la festa major en honor a Sant Genís, patró de la vila. Sempre hi hagut una parella de gegants d’algun poble veí i, finalment, d’una família de la vila. L’any 1990, un home vilafranquí que vivia a Torrelles i que havia treballat a Alemanya el tornà a casa seva i el va portar fet per ell mateix. Així, una parella de gegants, que van passar a ser els gegants vells de la vila en honor seu, foren batejats el dia 29 de juliol de 1990 amb els noms dels seus constructors. Va quedar així constituït l’aniversari de la colla i dels gegants Enric de Torrelles i Nati de Foix, la primera parella de gegants del municipi.

L’any següent, per l’Aplec de Pasqua, a dalt al Santuari Mare de Déu de Foix foren presentats una parella de gegantons pel mateix constructor i amb la particularitat de que movien el cap d’esquerra a dreta .Ell és en Tonet de les Dous i ella, Maria Montserrat.

L’any 1995, la idea i perseverança de la colla i de la vila van fer que s’estrenés una nova parella de gegants que representaven els Marquesos de Foix: en Guerau de Peguera i na Maria d’Aimerich, a càrrec de la constructora vilafranquina Dolors Sans.

L’any 2010, un membre de la colla, Albert Parellada Jr., va crear un gegantó amb menys pes que la parella ja existent, el personatge animat Doraemon.

Gegants Pes en (Kg) Alçada (M) Any de creació
Enric de torrelles 40 kg 3m 29-7-1990
Nati de foix 40 kg 3m 29-7-1990
Tonet de les dous 15kg 2m 1-4-1991
Maria montserrat 15 kg 2m 1-4-1991
Guerau de peguera 87 kg 4,5m 27-7-1995
Maria d’aimerich 84 kg 4.5m 27-7-1995
Doraemon 5 kg 2m 25-8-2010

Característiques

Els gegants vells són fets de fibra de vidre i cavallet de fusta construïts a Frankfurt (Alemanya) i tenen el cap petit. Són ficticis, ja que representen els reis de la vila.Els gegantons són de fibra de vidre i cos d’alumini i són privats del Sr. Enric Martí. Tenen el cap més gros i articulat.

Els gegants nous són més grans que els vells, són de fibra de vidre i cavallet de fusta i són de l’època del 1714 quan fou capità de la coronel·la de Barcelona.

En Doraemon és fet de guix i té els ulls sortits per poder veure la quitxalla bé, té els braços articulats i pertany a la famíla de Gegants manotes.

Sortides destacades

 • La cavalcada la Mercè ANY: 1992, 1997, 2011
 • Trobada de gegants a Maó ANY:1996
 • Diada cal Figarot (castellers de vilafranca) ANY: 2014
 • XVIII trobada comarcal penedés garraf a torrelles de foix per motiu de celebració del 25é aniversari de la colla gegantera i de la primera parella de gegants. ANY: 2015

Aquesta Comissió, es crea l’any 1987, com una part de l’ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS DE PLANA DE LES TORRES, per encarregar-se de la preparació de LA FESTA MAJOR que és el 15 d’agost.
Actualment la Comissió, s’encarrega de preparar la celebració de Festes, per dinamitzar la Urbanització.

La Comunitat de Regants del Rec de Baix té el caràcter de corporació de dret públic i està adscrita a l’Agència Catalana de l’Aigua. És segons la seva naturalesa i desig de cada contribuent d’herència secular una Comunitat sense ànim de lucre.

L’àmbit territorial és a la part baixa i banda de ponent de la població de Torrelles de Foix (Alt Penedès) franja d’hortets delimitada per aquesta vila i la riera de Pontons. Amb un quilòmetre i escaig de rec o sèquia des del desviament o resclosa a pla de riera a l’indret de la font d’Encovens fins a sota la Plaça del Casal, on acaba l’àmbit d’aquest rec al marge esquerra de l’esmentada riera on hi retorna les aigües.

La particularitat afegida actualment, constitueix que el fet de treballar aquest espai o franja longitudinal d’hortets per a consum familiar d’aliments, es converteix en barrera natural perquè les bestioles que baixen cada vegada més de la muntanya: senglars, toixons, guineus, etc., trobin un fre afegit perquè no puguin arribar al centre urbà de la població de Torrelles.

Afegit de servei social i de bé públic totalment voluntari. Molt positiu i a tenir en compte.

La Coral Foix va sorgir a iniciativa d’un veí de Torrelles, el Sr. Manel Cervera, l’any 1990. Ell en va ser l’impulsor i el director fins el 2004. Posteriorment la Sra. Margarida Dols en prengué el relleu, fins el mes de setembre del 2015. Actualment la Coral Foix és dirigida per la Sra. Carolina Ramos.

Des de 1990, la Coral Foix ininterrumpudament ha ofert concerts per Nadal, la Festa Major i les Fires de Torrelles de Foix. També celebra anualment el Klàssic Foix en el marc incomparable del Santuari de Foix. A més, també tenim actuacions en altres poblacions, bàsicament al Penedés, l’Alt Camp i el  Barcelones.

El nostre repertori es variat. Va des de la música clàssica i tradicional a cançons de grups moderns de estils molt variats.

Web: http://coralfoix.wixsite.com/coralfoix

L’Escola de Futbol Base de Torrelles de Foix va ser fundada a l’any 1990, inscrita a la Generalitat de Catalunya com a entitat esportiva número 7586 i afiliada a la Federació Catalana de Futbol amb codi de club 1095.

L’entitat esportiva es fonamenta en estimular la creativitat, la il·lusió i l’espirit de superació; entendre i valorar el treball en equip, educar la voluntat per un treball continuat i metodològic, tot adquirint hàbits tan de responsabilitat i autodisciplina com de respecte als companys, contraris, arbitres, instal·lacions, etc.

També s’aprèn de forma progressiva la practica del futbol en les seves diferents etapes.

L’Escola de Futbol Base de Torrelles de Foix està formada per nens de 5 anys fins a 18 anys per tal de prendre part en les diferents categories que van des de Mainada fins a Juvenils.

L’Associació de propietaris forestals Serralada Prelitoral del Penedès és una entitat sense ànim de lucre que va nèixer l’any 2005 fruit de la necessitat de restaurar les finques forestals afectades pels incendis. Des de llavors l’Associació ha anat creixent tant en nombre de socis com en superfície potencial a treballar.

Castellví de la Marca
Font-rubí
La Granada
Les Cabanyes
Mediona
Sant Martí Sarroca
Torrelles de Foix
Pacs del Penedès
el Pla del Penedès
Pontons
Puigdàlber
Sant Llorenç d’Hortons
Sant Pere de Riudebitlles
Sant Quintí de Mediona
Sant Sadurní d’Anoia
Santa Fe del Penedès
Torrelavit
Vilafranca del Penedès
Vilobí del Penedès

Podeu trobar més informació a la nostra web http://apfpenedes.cat/