CONSULTA ESPAIS LÚDICS I INFANTILS

Pla de millora i renovació dels espais lúdics i infantils

L’Ajuntament de Torrelles de Foix obre un procés per decidir entre totes i tots com renovar i millorar els espais lúdics i infantils del municipi i organitza una consulta ciutadana per renovar aquests espais.

Propostes:

  • Un parc de cal·listènia (street work out)
  • Una pista d’skate
  • Un parc amb jocs per a nens i nenes amb edats compreses entre els 8 i 12 anys.

La consulta convida a participar-hi a tots els veïns i veïnes, a partir dels vuit anys, que podran escollir quina opció de les tres prefereixen, i també podran presentar-ne d’altres per tal que l’Ajuntament les tingui en consideració en el pla d’inversions de parcs públics per al 2022 i 2023.

L’Ajuntament distribuirà aquests dies un fulletó informatiu i la butlleta de participació, que es podrà dispositar a l’urna que s’habilitarà a l’escola Guerau de Peguera o a l’Espai Jove municipal.

També es pot participar via online des d’aquesta pàgina omplint el formulari que hi ha aquí.

El termini per participar-hi és fins al 7 de març i només es podrà votar una vegada. A finals de març està previst que es faci el recompte i la publicació dels resultats.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix utilitzarà les dades personals facilitades exclusivament per a validar que la persona participant és veí/veïna del municipi. Entre el 14 i el 21 de març se celebrarà en un acte públic per a dur a terme el recompte de la consulta.

Parc de cal·listèniaPista d'skateParc amb jocs per a nens d'entre 8 i 12 anys

* Tots els camps del formulari amb *,  són obligatoris