AJUNTAMENT

GRUPS MUNICIPALS

ERC logotip
Pere

PERE CIVILL MIRET

Professió:
Pagès

Resident:
Barri Mas Bertran de Torrelles de Foix

Regidor des de:
2007

img_falti

JOSEP TUTUSAUS RAVENTÓS

PSC logotip
Esther

M. ESTHER TUTUSAUS PÉREZ

Torrellenca de naixement, nascuda al barri de Cal Via (Cal Frederic). Durant molts anys a viscut a Barcelona capital, però fa 10 anys que va tornar a aquesta, la terra que la va veure néixer.

Trajectòria política
En el any 2006 va passar a formar part dels socialistes de la agrupació del Penedès-Garraf, en les eleccions del Maig del 2007 va formar part de la llista socialista en el lloc 6, l’any 2011 va repetir a la llista en el lloc 4, en el 2013 va ser elegida primera secretaria del partit per Torrelles i en les últimes eleccions del 2015 es va presentar com a cap de llista i actualment en aquesta legislatura es regidora de l’oposició, per el PSC.

Vida associativa
Vocal de l’Associació de Dones del municipi
Presidenta de la Associació Torrellenca de Petanca Josep Balcells Sotspresidenta de la Associació Amics d’en Foxi.

josep_junque

JOSEP JUNQUE RAFECAS

Regidor del Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

Fill de Torrelles, nascut al 1957. Treballador de la SISA fins l’any 1996 i des de llavors, taxista.

Des de molt jove, he  estat vinculat a diferents associacions torrellenques: vaig ser jugador dels juvenils i del 1er equip del C.E. Torrellenc. Secretari i, posteriorment, President del Casal Torrellenc. Primer Cap de Colla dels Gegants i Grallers de Torrelles. Co-fundador de la Colla de Diables de Torrelles i un dels 4 primers diables. Per últim Secretari d’Organització de l’agrupació municipal del PSC.

Regidor de l’Ajuntament des del maig de 1991 per la llista del Partit Socialista, he desenvolupat el càrrec de representant de l’equip municipal del PSC fins a l’actualitat. En les legislatures 1995-1999, 1999-2003 i 2004-2007 vaig formar part de l’equip de govern, assumint diferents responsabilitats com regidor de Serveis a les Persones, Esports, Festes, Medi ambient i Joventut. En l’actualitat soc  regidor de l’oposició. Però sempre he treballat, amb il·lusió i generositat, per defensar el meu  municipi i la qualitat de vida dels torrellencs.

tff_logo
img_falti

MA TERESA RODRÍGUEZ GONZÁLEZ

Nuestra intención, como equipo, es intentar que exista la mayor transparencia posible para todo el municipio, ser objetivos, productivos y que tengamos igualdad para el bienestar de todos los habitantes de Torrelles.
Creemos que en breve tendremos un local en el que poner un buzón de quejas y sugerencias, así como un correo electrónico.