Consultes al cens electoral amb motiu de les eleccions generals del proper 23 de juliol

5 de juny de 2023

Des del dilluns 5 de juny al dia 12 de juny de 2023 es podrà realitzar la consulta a la llista del cens electoral referent a les eleccions a les Corts Generals, que se celebraran el 23 de juliol. Per tal de poder consultar l’esmentada llista i fer reclamacions, si és el cas, cal adreçar-se a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les properes Eleccions Generals del dia 23 de juliol. És aconsellable que especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró en el darrer any.

Cal tenir en compte que les llistes provisionals recullen les dades del cens a daat 1 de març i, per tant, qualsevol modificació posterior, no figurarà en les llistes provbisionals. Els electors que poden participar en aquestes eleccions són el cens d’espanyols residents a l’Estat espanyol (CER), i espanyols residents abstents (CERA).