Casal d’Estiu Lúdic infantil i Estiu Jove de Torrelles de Foix

22 de maig de 2023

El proper dimarts 6 de juny a les 8 del vespre se celebrarà una reunió informativa al Casal d’Avis per presentar els detalls del Casal Lúdic i l’Estiu Jove de Torrelles de Foix, i atendre les consultes i preguntes que puguin formular les famílies.

  • El Casal Lúdic Esportiu es farà del 26 de juny al 28 de juliol, de 9 a 13 hores, a l’escola Guerau de Peguera, i s’adreça a nenes i nens de 3 a 12 anys. Hi haurà servei d’acollida i amb servei de menjador al migdia, amb carmanyola, o de catèring si hi ha suficients famílies interessades.
  • L’Estiu Jove tindrà lloc del 26 de juny al 21 de juliol a l’escola Guerau de Peguera, de 9 a 13 hores, i s’adreça a nois i noies de 1r a 4t d’ESO. La inscripció es pot fer per setmanes, incloent-hi o no la Setmana Jove a Deltebre.

Aquelles famílies interessades poden fer la inscripció presentant la butlleta d’inscripció, juntament amb una fotocòpia de la targeta sanitària del CatSalut i el justificant de pagament.

Butlleta inscripció Casal Lúdic Esportiu

Butlleta inscripció Estiu Jove