938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Un parc amb jocs per a nens de 8 a 12 anys, proposta més votada a la consulta sobre espais lúdics

16 de març de 2022

Aquest dimarts 15 de març a la tarda es va celebrar l’acte públic d’escrutini i recompte de la consulta ciutadana sobre els espais lúdics del municipi que s’ha dut a terme durant les darreres setmanes i en què es convidava a la ciutadania de Torrelles de Foix, a partir dels 8 anys d’edat, a votar per entre diverses propostes.

La iniciativa ha recollit un total de 134 vots. Es podia participar de manera telemàtica, a través del web municipal, o bé amb una butlleta física que podia dispositar-se a les urnes situades a l’escola Guerau de Peguera i a l’Espai Jove. La inversió en un parc infantil amb jocs per a edats compreses entre els 8 i 12 ha estat l’opció preferida, amb un total de 52 vots, seguida per la pista d’skate amb 49, i un parc de cal·listènia, amb 23. Les persones participants també podien proposar d’altres inversions, i s’han suggerit espais com una tirolina o un rocòdrom, entre d’altres.

El recompte va comptar amb la participació de la Secretària municipal i el regidor d’Esports i Serveis Municipals, Ferran Carbó. La intenció de l’Ajuntament és impulsar en els propers mesos un pla de millores en els parcs i zones infantils del municipi, atenent a les prioritats que han establert els veïns i veïnes a través d’aquesta consulta.