938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Resultats i estalvi energètic amb les inversions a l’enllumenat elèctric

28 de setembre de 2020

Seguint amb el projecte d’eficiència energètica, ja podem anunciar importants estalvis a les factures de la llum, que s’han aconseguit gràcies a l’anul·lació de 12 subministraments innecessaris, i a la rebaixa de potències en aquells quadres que ja disposen de llums led.

Aixó ha estat possible gràcies a una auditoria energètica, que els tècnics del nostre Ajuntament i la regidoria de Serveis Externs han portat a terme per tal de saber la situació real del nostre municipi. Després de dos mesos amb les noves tarifes, s’ha aconseguit un estalvi mitja de un 45% en els 7 quadres en els quals s’han fet els canvis de potència.

A mesura que anem canviant els llums de sodi per llums led, anirem adaptant la potència dels quadres a la necesitat real de consum amb els nous elements.

Actualment ja tenim en marxa el projecte de canvi del focus del Camp de Futbol, i de l’enllumeneat de Can Coral, que esperem executar en els propers mesos, gràcies a les subvencions del PUOSC. De cara al proper any, tenim previst canviar la resta de llums del municipi a led, amb una subvenció del FEDER, que ja tenim aprobada.

Amb aquestes actuacions, tindrem el 100% de l’enllumenat públic amb LED’s, finalitzant un projecte que es va iniciar el 2014, i que no ha estat gens fàcil de portar a bon port.

Regidoria Serveis Externs