938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Torrelles de Foix celebrarà una Festa Major adaptada a les circumstàncies

19 d'agost de 2020

 

Aquest cap de setmana Torrelles de Foix celebrarà la seva Festa Major amb una programació reduïda i adaptada al context actual. La situació de crisi sanitària impedirà que enguany s’hi puguin celebrar algunes de les activitats tradicionals de la Festa Major, com les cercaviles o els correfocs.

Els actes previstos es desenvoluparan seguint les mesures de protecció i seguretat, amb aforament limitat, control d’accés, mantenint la distància de seguretat i l’ús obligatori de mascareta, entre d’altres.

El divendres 21 d’agost es donarà el tret de sortida amb el pregó i el castell de focs. Durant el cap de setmana es duran a terme alguns concerts, sardanes i un espectacle d’humor. Les entitats locals Coral Foix i els Diables amb els seus versots tindran el seu protagonisme durant el dissabte a la tarda i vespre.

El dimarts al migdia tindrà lloc la trobada d’autoritats, prèvia a la missa en honor a Sant Genís, presidida pel bisbe de Girona, el torrellenc Francesc Pardo, i es clourà amb una traca i una copa de cava.

Divendres 21 d’agost

22:30 Pregó a àrrec de Xavier Àvila Pérez de Bustos. Pl. Lluís Companys

tot seguit, Castell de focs

Dissabte 22 d’agost

11:30 Conta contes a la plaça Nova

19:00 Concert Coral Foix pl. Església

21:45 Versots diabòlics pl. Nova

22:30 Improshow pl. Lluís Companys

Diumenge 23 d’agost

18:00 Sardanes amb cintes. Organitza ANC pl. Nova

20:00 Concert amb Orquestra Europa pl. Lluís Companys

Dimarts 25 d’agost

11:45 Trobada d’autoritats

12:00 Missa en honor a Sant Genís. Presidida per Francesc Pardo, bisbe de Girona

Tot seguit Copa de cava i traca final. Església Sant Genís