938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Campanya de civisme per a recollir les deposicions dels gossos

11 de juliol de 2020

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha iniciat aquesta setmana una campanya de comunicació per fomentar el civisme entre els propietaris de gossos, sensibilitzant-los sobre la seva responsabilitat amb els seus animals, especialment pel que fa a la recollida de les deposicions dels i contribuir a mantenir i conservar en bon estat la via pública.

Durant aquests dies s’han instal·lat banderoles amb la imatge i el lema de la campanya “El gos és teu. La X també” a l’entrada principal del centre i també als nuclis de Can Coral i Plana de les Torres.

També es distribuirà a tots els domicilis un díptic promocional que recorda els principals drets i dreures de les mascotes i la responsabilitat del seus propietaris. El full repassa diversos aspectes de l’ordenança municipal, amb qüestions pràctiques sobre com portar correctament el gos pel carrer, o en cas de tenir un gos potencialment perillós, entre d’altres

Podeu consultar el díptic de la campanya en format PDF al següent enllaç

Campanya Civisme Animals