938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

400 participants a l’Open BTT Kenda de Torrelles de Foix

8 de juliol de 2020

Torrelles de Foix acollia aquest cap de setmana una de les proves del circuit Open BTT Kenda. El Club BTT Els Navegants de Torrelles de Foix era l’encarrregat de preparar tres circuits espectaculars per aquesta prova, amb un recorregut de 22 km per tots aquells que s’inicien en la practica de la BTT, un de 37 km amb una bona quantitat de corriols per gaudir, inclos el mític dels Navegants molt conegut a la zona, i un de 57 km per tots aquells més valents que volien posar el seu cos al límit. Era la segona vegada que la competició visitava el municipi.

La prova es va desenvolupar amb la màxima normalitat possible, ateses les circumstàncies i mesures de seguretat sanitària, i amb una sortida esglaonada, però que no van impedir gaudir d’una gran jornada de bici a tots els participants, i del magnífic entorn natural de Torrelles de Foix.