938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Se suspèn l’edició 2020 del Festival Clownic de Torrelles de Foix

6 de juliol de 2020

També es trasllada a l’any vinent la tradicional Fira d’Alimentació i Artesania, que coincideix el quart cap de setmana d’octubre

L’Ajuntament de Torrelles de Foix, d’acord amb la comissió organitzadora, han près la decisió de suspendre aquest any el Festival Clownic. La setena edició d’aquest certamen d’espectacles i arts de carrer, que havia de celebrar-se el quart cap de setmana del mes d’octubre, es traslladarà per tant a l’any vinent, el 2021.

L’Ajuntament i l’organització, en una decisió responsable, han considerat prudent la suspensió per la incertesa sobre la situació sanitària que pugui presentar-se a la tardor, en relació als efectes de la crisi de la COVID-19 i les possibilitats que es pugui produir algun rebrot i l’establiment de noves mesures de prevenció i protecció. Amb tot, volen manifestar el seu compromís absolut amb el festival, i mantenen la seva ferma aposta per la cultura i la promoció de les les arts de carrer quan les condicions siguin més favorables

El Festival Clownic suposa un gran aparador promocional per al municipi i durant el cap de setmana de celebració d’aquest esdeveniment, que coincideix amb la tradicional Fira d’Alimentació i Artesania, a més d’altres activitats i propostes organitzades pel teixit associatiu local, són molts els visitants dels pobles veïns i de fora de la comarca que es desplacen fins al municipi, per aquest motiu es pren aquesta decisió, per vetllar i protegir la seguretat sanitària de tothom, veïns, veïnes i visitants.