938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Celebra les revetlles de manera segura

19 de juny de 2020

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha fet públic un BAN amb les següents mesures per celebrar de manera segura i amb precaució les revetlles de Sant Joan i Sant Pere:

Aquest any, més que mai, hem de fer, entre tots, que la festa i la revetlla de Sant Joan siguin segures i sense riscos de contagi de la COVID.

Per tal d’evitar incidents i poder celebrar Sant Joan amb precaució i fent que l’esforç de tantes setmanes no es malmeti us faig avinent el següent:

• Us recomanem celebrar una revetlla en grups reduïts de persones, familiars i amics. No estan permeses les aglomeracions de gent. Mantingueu la distància física entre persones.
• En cas de fer fogueres, han de ser molt controlades, a menys de 500 metres de zones boscoses i igualment, en grups reduïts de persones.
• No està permès tirar petards dins de la plaça de la Vila, parcs infantils o zona esportiva, ni a menys de 500 metres de zones boscoses. Recordeu que el mal ús dels petards pot provocar incendis forestals, a banda que afecten a la nostra convivència. Els petards només podran tirar-se les nits de revetlla (Sant Joan i Sant Pere).
• Prengueu precaució en la manipulació de petards i l’ús de gel amb bases alcohòliques.
• Seguiu totes les recomanacions de manipulació dels productes pirotècnics. Sobretot assegureu-vos de que els vostres petards detonin a una distància prudencial de la resta de persones.

 

Consulta les recomanacions de Protecció Civil

Recomanacions_revetlla_COVID19