938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

La Diputació elaborarà un estudi que analitzarà i aportarà solucions als problemes urbanístics de Plana de les Torres

8 de juny de 2020

La Diputació de Barcelona ha confirmat a l’Ajuntament de Torrelles de Foix que en breu iniciarà els treballs per a l’elaboració d’una Diagnosi i Estratègies d’actuació urbanística a la urbanització de Plana de les Torres. Aquest document tècnic oferirà a l’Ajuntament una avaluació tècnica dels problemes urbanístics i de reparcel·lació existents a Plana de les Torres i quins són els procediments a seguir per a resoldre’ls.

La urbanització arrossega des de fa temps conflictes administratius que impedeixen atorgar llicències d’obres i activitats. L’Ajuntament de Torrelles de Foix va sol·licitar el suport i assessorament de la Diputació, per tal de comptar amb una visió detallada de la situació administrativa en què es troba Plana de les Torres i una interpretació adequada de la problemàtica a resoldre, per tal de definir una estratègia i els passos a seguir.

Amb aquesta eina, l’Ajuntament de Torrelles de Foix confia en desencallar finalment aquesta problemàtica a la urbanització.