938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Inscripcions al Casal d’Estiu fins al 19 de juny

8 de juny de 2020

L’Ajuntament de Torrelles de Foix i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès obren el termini d’inscripcions al Casal d’Estiu, que es durà a terme del 29 de juny al 7 d’agost, per a infants i joves des de P3 a 4t d’ESO.

Enguany, i davant la situació extraordinària causada per la crisi del coronavirus, les activitats es prendran adoptant especials mesures de protecció i seguretat sanitàries. l’Ajuntament de Torrelles de Foix vol contribuir subvencionant el 50% del cost del Casal.

Podeu descarregar-vos el formulari d’inscripció al següent enllaç i també consultar la fitxa informativa del Casal. Fins al 19 de juny es pot presentar la documentació a les oficines de l’Ajuntament.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

FITXA INFORMATIVA

>>REUNIÓ INFORMATIVA

El dilluns 22 de juny a les 19 hores, tindrà lloc una reunió informativa a l’Ajuntament de Torrelles de Foix. Per tal de mantenir la distància i mesures de prevenció, es demana que només assisteixi un membre de les famílies interessades en assistir-hi.

 

Edicte Bases