938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Torrelles de Foix doblarà la superfície de terrasses de bars i restaurants i suspendrà la taxa durant tot el 2020

14 de maig de 2020

Amb la voluntat d’acompanyar i facilitar la reactivació de l’economia local, l’Ajuntament de Torrelles de Foix permetrà a bars, restaurants i establiments de degustació, doblar la superfície de terrasses.

Durant aquests dies, tècnics municipals han avaluat i validat la possibilitat d’ampliació de l’ocupació de la via pública de tots els negocis i establiments del sector, per tal que puguin obrir les terrasses en les millors condicions possibles quan s’activi la Fase 1 de desescalada, preservant també l’espai per ls vianants i les mesures de seguretat.

Tot el sector de la restauració, així com forns degustació i similars, podran doblar l’ocupació del carrer durant les setmanes de transició, fins a poder restablir una nova normalitat a l’interior dels locals.

Una altra de les mesures per reduir la càrrega fiscal i contribuir a la recuperació del sector serà la suspensió de la taxa de terrasses d’aquest 2020, durant tot el període en què els establiments han estat tancats, i fins a finals d’any.