938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

L’Ajuntament adopta diverses mesures de prevenció davant la situació d’alerta per la crisi sanitària de coronavirus

12 de març de 2020

L’Ajuntament de Torrelles de Foix anuncia un pla de mesures de prevenció davant la fase d’alerta decretada pel Govern de la Generalitat de Catalunya per la crisi sanitària del coronavirus.

A partir d’aquest dijous 12 de març i durant un període de 15 dies se suspenen totes les activitats esportives i extraescolars que es duguin a terme als equipaments municipals. També romandrà tancat l’accés a Les Dous i al Casal de Joves.

L’Ajuntament vol enviar un missatge de tranquill.litat i demana responsabilitat als veïns i veïnes, amb una especial cura per les mesures d’higiene i prevenció.

L’Ajuntament insta a entitats, associacions i col•lectius de la vila a adoptar les decisions que considerin més oportunes per tal de reduir els riscos de contagi i a que es mantinguin atents als comunicats oficials i l’anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l’Administració general, Govern central i la Generalitat de Catalunya.

Al següent enllaç trobareu informació d’interès sobre el coronavirus, així com consells i recomanacions. Per a més informació podeu adreçar-vos al Cat Salut i, si és necessari, trucar al 061.

Coronavirus