938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Actualització. Decret de l’Ajuntament de Torrelles de Foix de mesures de prevenció i protecció

12 de març de 2020

L’Ajuntament de Torrelles, després de l’activació en fase d’Emergència 1 del Pla de Protecció Civil (PROCICAT) i el decret del departament d’Educació de la Generalitat, anuncia el pla de mesures de protecció i prevenció al municipi:

  • Suspensió de totes les activitats organitzades per l’Ajuntament o per entitats del municipi a tots els equipaments municipals, a partir del 13 de març de 2020.
  • Recomanació a les entitats del municipi la suspensió de les activitats de concurrència pública a l’aire lliure i, en el cas de que no sigui possible la seva suspensió, limitar l’assistència a un terç de l’aforament, i sempre sense superar el límit de les mil persones.
  • Suspensió de les visites turístiques i grupals a la Zona de les Dous
  • Suspensió del Mercat Ambulant Municipal que es celebra cada divendres.
  • Tancament de la Llar Municipal d’Infants “Alt Foix” i l’Escola “Guerau de Peguera”
  • En relació a l’atenció al públic que es presta des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Torrelles de Foix es recomana a la població prioritzar les consultes i tràmits per via telemàtica i telefònica. En el cas que sigui necessari la presència del ciutadà a les Oficines municipals caldrà sol·licitar cita prèvia trucant al telèfon de l’Ajuntament, 938971001