938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Inici de les obres de reparació dels carrers de Can Coral

24 de desembre de 2019

Després de mesos esperant una resolució, finalment el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya amb la seva sentència núm. 468/2019, ferma des del 19 de setembre de 2019, ha aixecat la mesura cautelar sol·licitada fa dos anys per la constructora Building Factory S.A. d’aturar les obres de reparació dels desperfectes que han sorgit en l’obra d’urbanització de Can Coral i que fa anys molts de vosaltres esteu patint.

Des d’ençà, l’Ajuntament ha dut a terme tots els tràmits administratius indispensables per licitar i finalment adjudicar l’obra a una tercera empresa. Podem ja doncs anunciar-vos que durant el mes de gener s’iniciaran aquests treballs de reparació.

Les obres seran executades per l’empresa Asfaltos Barcino S.L. sota la Direcció d’obres de l’Enginyer de camins Antoni Lluch Molinari, que supervisarà tots els treballs duts a terme per l’empresa constructora de manera que aquests es corresponguin 100% al projecte aprovat.

Òbviament, ni els treballs previs ja duts a terme (assajos i redacció de projecte) ni la Direcció d’obres ni l’execució de la mateixa suposaran un cost pels veïns, ja que aquesta obra es liquidarà amb la garantia de 294.136,72 € que l’Ajuntament ha confiscat a Building Factory S.A.

Per altra banda, aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que des de l’inici de les obres i durant un període de 3-4 mesos els carrers de Can Coral es veuran afectats pel trànsit de camions i maquinària pesada i, en alguns casos, talls de carrers que s’aniran comunicant prèviament. Així que us preguem una mica de paciència per les molèsties ocasionades per les obres, alhora que us demanem que informeu a l’Ajuntament de qualsevol incidència o problema que pugui sorgir. Estarem a la vostra disposició per tot el que calgui.

Ens emplacem tots plegats per acabar la urbanització de Can Coral i arribar d’aquesta manera al final d’aquest camí.