938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Aquest Nadal, “Regala-li una Llar”

17 de desembre de 2019

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha endegat una nova campanya per donar a conèixer els gossos i gats que acull i trobar-los una nova família. La campanya, que es desenvolupa bàsicament a les xarxes socials, vol donar més visibilitat a determinats animals que, per les seves característiques, tenen més difícil la seva adopció. Des de la Mancomunitat s’insisteix, però, en el compromís i responsabilitat que suposa tenir un animal, pel que es demana que l’adopció sigui meditada ja que cal tenir cura del gos o del gat al llarg de la seva vida.

Coincidint amb aquesta campanya, el CAAD Penedès ha estrenat un nou compte a la xarxa social Instagram amb el nom d’usuari @caadpenedes, augmentant així els canals de comunicació del centre per arribar a més públic i oferir una difusió més àmplia i directa dels animals en adopció.

Aquest canal se suma als comptes existents a d’altres xarxes, com Facebook i Twitter, i també vol servir per informar a la ciutadania de quines són les claus per tenir animals de manera responsable i contribuir així a disminuir la xifra d’abandonaments. Alhora explicarà la tasca que realitza l’equip de persones que atenen els animals els 365 dies de l’any i també la que realitzen els voluntaris que hi col·laboren.

El centre gestionat per la Mancomunitat Penedès-Garraf acull en l’actualitat 220 gossos i 45 gats i en el que va d’any ha recollit 1.600 animals. Des del CAAD Penedès es recorda que els períodes de vacances són moments favorables per a poder incorporar un nou animal, ja que es disposa de més temps, tant per anar al centre i conèixer candidats, com per fer una bona adaptació a casa.

Com contactar amb el CAAD Penedès

Centre d’atenció als animals de companyia de l’Alt Penedès i el Garraf

Camí de la Pedrera s/n, davant de la deixalleria
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Telèfon: 93 810 06 98
Correu-e: caad@mancomunitat.cat

Horari d’atenció al públic
Tot l’any, els dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 15 h,
dimarts i dijous, de 10 a 17 h, dissabtes i diumenges de 10 a 13 h.
Tancat els festius.