938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Els serveis socials més a prop

1 de desembre de 2019

Els Serveis Socials, més a prop

La regidoria de Serveis Socials està impulsant un programa d’atenció a les persones de més de 80 anys del municipi, que es desenvolupa amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Fundació Desenvolupament Comunitari.

La finalitat del programa és poder informar sobre els recursos socials i comunitaris que es posen a l’abast dels veïns i veïns, així com conèixer si algú es troba en situació de dificultat o pot requerir el suport de l’Ajuntament.

Durant aquests dies les persones grans rebran la trucada o la visita d’un professional de la Fundació Desenvolupament Comunitari per tal de concretar un dia i hora per visitar el domicili i fer-los una entrevista. La persona que els visiti està acreditada amb el logotip de les dues entitats col·laboradores. Caldrà signar una autorització per tal de poder dur a terme l’entrevista.

S’aconsella que, durant la visita, la persona cuidadora habitual o algun familiar, estigui present.

La participació dels veïns i veïnes és fonamental per planificar i dissenyar noves actuacions, alhora que millorar els serveis que s’ofereixen a través d’aquest programa gratuït.

Per qualsevol dubte o més informació us podeu adreçar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, trucar al 938971001 els dimecres de 9 a 14 hores i demanar per la Treballadora Social.