938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Beques per activitats esportives per al curs 2019-20

18 de novembre de 2019

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha obert el termini per sol·licitar beques per a activitats esportives per al curs 2019-20 a tots aquells nens i nenes del municipi amb risc d’exclusió social.

La sol.licitud, que trobareu al final del text, juntament amb les bases d’aquests ajuts on podreu trobar la documentació que cal aportar, es pot presentar a les oficines municipals fins al 13 de desembre.

Una de les condicions és que els sol.licitants han de portar empadronats al municipi com a mínim un any. Per a més informació us podeu adreçar a l’Ajuntament de Torrelles de Foix, a la plaça Lluís Companys, o bé trucar al telèfon 938971001

Sol.licitud BECA

Bases Beques activitats esportives