938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Treballs de millora i arranjament al Camí de les Dous

7 de novembre de 2019

Aquests dies s’han iniciat els treballs d’arranjament de diversos punts malmesos del Camí de
Les Dous, en el tram que uneix el casc urbà amb la zona de les Fonts Les Dous.

Aquesta obra, que compta amb un pressupost de 35.520,55 euros, es troba íntegrament subvencionada per part de l’àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, es troba inclosa a l’apartat d’ajuts econòmics per a cobrir despeses derivades de les contingències causades per les inclemències meteorològiques i fenòmens geològics.

El Camí de Les Dous ha patit amb el pas del temps l’erosió de l’aigua, i s’han dut a terme diverses millores que no han servit per a resoldre de manera definitiva els desperfectes i problemes del camí. És per això que aquestes obres són del tot necessàries per a millorar i reparar les condicions de qualitat, seguretat, accessibilitat i uniformitat d’un trajecte que, diàriament, i especialment caps de setmana i mesos d’estiu, registra una gran freqüència de veïns, senderistes i visitants.