938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Èxit rotund de la 6a edició del Festival Clownic

28 d'octubre de 2019

Gran ambient i satisfacció de l’organització i el públic, en un cap de setmana que va estar acompanyat per la Fira d’Artesania i una meteorologia excel.lent

La comissió organitzadora del Festival Clownic i l’Ajuntament de Torrelles de Foix es mostren molt satisfets per la sisena edició d’aquest certamen d’espectacles i arts de carrer que enguany ha esdevingut un èxit rotund de públic i amb una valoració molt positiva per part dels participants. La Fira d’Alimentació i Artesania, que commemorava 30 anys des de la seva recuperació, i la zona de food trucks i cervesa artesana, van tornar a ser uns aliats excel·lents.

Si bé dissabte a la tarda ja es va confirmar una gran afluència a Torrelles de Foix, coincidint amb l’inici de la programació d’espectacles de carrer i la representació “Veus que no veus” de Pepa Plana, diumenge la presència de visitants i públic, especialment familiar, va ser espectacular. El concert d’El Pot Petit, una de les cites estrella del festival, va reunir al voltant d’un miler de persones, i l’espectacle “Que bestia!” de Tortell Poltrona va penjar el cartell d’entrades exhaurides al Casal Torrellenc, amb 400 butaques.

D’altres propostes musicals com els concerts de Lildami o La Banda de ton pare també van aconseguir atraure públic divers, un altre dels objectius de l’organització. La Fira d’alimentació i artesania, amb una vintena de parades, i la zona de food trucks i estands de cervesa artesana, va brindar també bones opcions als visitants per tal de completar la seva experiència al municipi.

La inauguració oficial del Clownic i la Fira d’Artesania va comptar amb la presència del director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, i l’acompanyament musical de la Coral Foix. Al llarg del cap de setmana es van dur a terme activitats diverses, com l’exhibició de balls i cultura popular, trobada de cotxes i motos antigues, visita al Santuari de Foix, i tallers, entre d’altres. A diferència de l’any passat, la meteorologia va ser un company de luxe en aquesta edició 2019, amb sol i temperatures molt agradables.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix es felicita pel gran creixement i els resultats de l’aposta impulsada fa sis anys amb el Festival Clownic i la revitalització de la Fira d’Artesania, i agraeix la gran tasca realitzada per l’organització, voluntaris i participants.

Trobareu imatges a www.flickr.com/torrellesdefoix