938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Arriba el Festival Clownic i la Fira d’Artesania de Torrelles de Foix

22 d'octubre de 2019

Lildami, El Pot Petit, Tortell Poltrona i Pepa Plana, entre d’altres, principals reclams d’una programació de luxe

Aquest cap de setmana arriba la sisena edició del Festival Clownic. Del 25 al 27 d’octubre Torrelles de Foix s’omplirà amb un munt d’espectacles, concerts i activitats per a tota la família. Una gran oportunitat per riure, sorprendre’t, emocionar-te i compartir moments màgics. Circ, acrobàcies, pallassos, música i d’altres arts de carrer que enamoraran a grans i petits. La plaça de l’Ajuntament i la carretera de Pontons esdevindran el centre neuràlgic de l’activitat.

L’edició d’aquest 2019 es presenta amb un cartell espectacular que no et pots perdre. Tortell Poltrona torna a Torrelles amb el seu darrer espectacle, recentment estrenat Que Bèstia!. També la pallassa Pepa Plana porta la seva nova proposta Veus que no veus.

I en l’apartat musical, cites imprescindibles com Lildami o El Pot Petit, entre d’altres. Dues apostes segures que estan triomfant i que ens asseguren també molta diversió. Per si això no fos suficient, acompanyant el Festival Clownic no hi faltarà la tradicional Fira d’Artesania, una cita referent en el calendari comarcal de fires i mercats, que s’ubicarà a la plaça Nova, i l’espai de Food Trucks i cerveses artesanes, a la plaça Lluís Companys, perquè la teva experiència a Torrelles de Foix sigui completa.

Divendres al vespre Lildami, un dels joves referents del trap i el hip hop català, aixecarà el teló d’aquest Festival Clownic 2019. Dissabte prendran el relleu l’inici de la Fira d’Artesania, la inauguració d’exposicions i actuacions dels grups musicals i de cultura popular locals, així com les actuacions i espectacles de carrer, entre d’altres. El festival compta amb dues propostes de pagament, l’espectacle de Pepa Plana del dissabte a la nit, i el de Tortell Poltrona el diumenge al migdia. Ambdós tindran lloc al Casal Torrellenc. Les entrades es poden adquirir a l’Ajuntament de Torrelles o via online des del web www.eventbrite. es.

De nou, el Clownic tornarà a mostrar la seva vessant més solidària, organitzant diverses activitats per recaptar fons pel centre de Recerca Transacional del Càncer d’infància i l’Adolescència de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Podeu consultar la programació a www.clownic.cat