938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Consulta i reclamacions al cens electoral amb motiu de les Eleccions Generals

28 de setembre de 2019

El període s’obre aquest proper dilluns i es prolonga fins al proper dilluns 7 d’octubre, ambdós dies inclosos.

Des d’aquest dilluns 30 de setembre i fins al proper dilluns 7 d’octubre, ambdós inclosos, es pot consultar el cens electoral de les properes eleccions generals que se celebraran el 10 de novembre de 2019. Les consultes es poden realitzar a les oficines de l’Ajuntament o bé a través de la web habilitada per l’Institut Nacional d’Estadística, en aquest cas amb certificat electrònic.

Es recorda a la ciutadania que la inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions. S’aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat al municipi o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró durant el darrer any.

Torrelles de Foix estrenarà punt de votació en aquestes eleccions del 10 de novembre, ja que l’Escola Guerau de Peguera subtituirà com a col·legi electoral el Casal de la Gent Gran, que es troba en fase d’obres.

QUÈ: Durant aquest periode podran consultar les dades i saber a quin col·legi electoral han de votar (els ciutadans que disposin de certificat electrònic reconegut, podran consultar les seves dades directament a través de la Seu Electrònica de l’Oficina del Cens Electoral de l’Institut Nacional d’Estadística; i també podran realitzar qualsevol rectificació d’errors en les dades personals, o canvis de domicili dins la mateixa circunscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.

Cal tenir en compte que les llistes provisionals són amb les dades recollides del Cens tancat a 1 de juliol de 2019. Qualsevol modificació posterior, no figurarà en aquestes llistes provisionals.

QUAN: Del 30 de setembre al 7 d’octubre de 2019, ambdós inclosos. Les reclamacions fetes fora del termini establert tenen efecte per a les següents eleccions.

ON: Es podran presentar les reclamacions directament a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral a Barcelona, a l’Ajuntament o al Consulat.

COM: Presentant l’original del DNI, passaport o carnet de conduir.

Per a més informació, el telèfon d’atenció al públic de l’Oficina del Cens Electoral és el 901.101.900, en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.