938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Comencen les obres de remodelació i ampliació del Casal de la Gent Gran de Torrelles de Foix

17 de setembre de 2019

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de reforma de l’edifici municipal polivalent situat al carrer Ronda. La planta baixa, que fins ara compartien el Casal d’Avis i el local de Joves, es destinarà completament a la gent gran gràcies a una remodelació que permetrà als seus usaris gaudir d’un nou espai de més de 266 metres quadrats de superfície.

Aquestes obres, que tindran una durada d’uns dos mesos permetrà augmentar la capacitat, els usos i millorar l’accessibilitat i la seguretat. A més, s’aprofitarà l’actuació per actualitzar i renovar les instal·lacions elèctriques, de sanejament i subministrament d’aigua, aconseguint així un notable salt endavant en eficiència energètica.

El nou Casal de la Gent Gran comptarà amb una sala polivalent de més de 100 metres quadrats i, amb aquesta ampliació disposarà de lavabos, cuina i magatzem més amplis, a més d’un despatx, així com diverses aules per fer-hi activitats.

El pressupost d’aquesta actuació és de 200.000 euros, subvencionats íntegrament per la Diputació de Barcelona.

En una futura fase d’obres es rehabilitarà la part superior de l’immoble, que acollirà les noves instal·lacions de Ràdio Foix, el nou Local per la gent jove i sales per a entitats i associacions municipals. L’Ajuntament comptarà també per aquesta segona etapa d’obres amb una injecció econòmica de 40.000 euros.