938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

El sopar solidari contra el càncer recapta més de 2.500 euros

5 d'agost de 2019

La Junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer vol agrair a tothom que va venir al sopar solidari i aquells que han col·laborat amb la causa.

En especial als voluntaris i col·laboradors per fer possible aquest sopar que va reunir 262 persones, així com a la colla Pa amb Xocolata i la Comissió de Festes.

En total aquesta darrera edició del Sopar solidari contra el càncer de Torrelles de Foix va recaptar un total de 2557,50 €.

Especial menció a establiments, empreses, comerços i institucions que ha contribuït amb donatius i regals per al sorteig: Ajuntament de Torrelles, Cafès Novell, Moli Oli Pere Lluch Molinari, Taller Serpe- Car Veterinari Alt Foix, Materials Miquel Bau, Cal Torrents Xic, Rossend Carbó, Restaurant Bacus, Làctics Foix, Restaurant Sant Jordi- Ca la Kati, Drogueria Gili, Cal Xullat, Restaurant Km-0, Rostisseria Tot a Punt, Supermercat Foix, Serigrafia Eulàlia, Farmàcia Mª Pilar Martínez, Autoservei Parellada, Caves Masachs, Perruqueria Mari, Montse Coaliment, Joieria M.Tarrida, Nukdecor-Vilafranca, Farmàcia Antonio Magin, Pastisseria Can Pardo, Prefabricats Torre-Foix, Restaurant El Centre.