938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Els cuidadors no professionals poden cotitzar a la seguretat social

5 de juliol de 2019

Des de l’1 abril del 2019 ha entrat en vigor un decret en que els familiars, que consten com cuidadors no professionals, d’una persona reconeguda amb un grau de la llei de dependència, puguin cotitzar a la seguretat social a càrrec de l’Estat.

Les persones podran sol.licitar la subscripció a aquest conveni anant a la Tresoreria de la Seguretat Social. Omplir la “sol.licitud alta conveni especial cuidadors” i caldrà aportar la resolució administrativa on d’identifica a la persona familiar que exerceix les tasques de cura de la persona dependent, així com l’aportació dels DNI de la persona dependent i de la persona cuidadora.

Per qualsevol dubte i/o aclariment al respecte, poden adreçar-se als Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrelles de Foix i sol.licitar hora a la professional que li va el.laborar l’Acord de dependència.