938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Dilluns 17 de juny s’inicia la consulta sobre què fer al solar del costat de l’Ajuntament

11 de juny de 2019

El proper dilluns 17 de juny arrenca el termini de votació perquè la ciutadania exposi quina és la seva preferència sobre l’ús que hauria de tenir el solar situat al costat de l’Ajuntament. En aquesta consulta ciutadana poden participar-hi totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys. Durant aquests dies s’ha distribuït un díptic informatiu i la butlleta, en què cada veí o veïna podrà seleccionar una proposta, com a màxim, d’entre les quatre opcions proposades.

En les fases inicials d’aquest procés participatiu es va dur a terme una recollida de propostes i es van celebrar dues sessions de participació, que van donar com a resultat una selecció de quatre projectes finalistes que es sotmetrien a consulta:

  1. Enderrocar l’estructura i destinar el solar a espai públic
  2. Consultori mèdic
  3. Centre polivalent
  4. Cessió o venda del terreny per ubicar-hi un Centre de dia o residència per a la gent gran 

Com es pot participar

Les persones empadronades majors de 16 anys podran emetre la seva opinió a l’oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, marcant la seva opció preferida a la butlleta que trobaran al díptic informatiu o bé recollint-la a la mateixa oficina municipal, i mostrant el seu DNI.

També es podrà fer des de l’aplicació mòbil municipal Comunicat-i.

El termini per participar es tancarà el dissabte 22 de juny a les 14 hores i, seguidament, tindrà lloc el recompte al mateix Ajuntament, en un acte públic.