938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Taller per a dones d’autoconeixement personal el 29 de juny

7 de juny de 2019

L’Ajuntament de Torrelles de Foix, organitza, amb la col•laboració de Desdelcos i el Ministerio de la Presidència, Relaciones con las Cortes e Igualdad , un taller d’autoconeixement personal, gratuït i adreçat a dones a partir de 14 anys.

Brillar amb confiança és una proposta de treball per a l’apoderament de les dones i reivindicar-nos com a col•lectiu femení, per atrevir-nos a brillar, por a poder emergir a la superfície.

Els objectius principals que es treballaran en aquest taller són donar veu a les dones per a que gosin reivindicar-se en un primer pla, ésser protagonistes desacomplexades; celebrar, reivindicar i donar veu a la igualtat a través de l’expressió corporal i plàstica, en un marc de creació col•lectiva com a eina comunicativa i expressiva; donar veu a les emocions de les participants i contrastar-les amb les de la resta del gup; fer conscients els factors de gènere que ens impedeixen brillar amb confiança i gaudir i sentir-se bé i fer salut a través de l’expressió corporal, i l’acció plàstica i grupal.

Les persones interessades poden inscriure’s fins el dia 21 de juny de 2019, a l’OAC de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, o bé per e-mail a torrellesf@diba.cat indicant: nom complet, data de naixement, DNI, telèfon, autorització de l’ús de la imatge personal en espais de difusió de l’Ajuntament. Caldrà ajuntar fotocòpia del DNI escanejada.

El curs tindrà lloc el Dissabte 29 de juny de 10.00h a 13.30h a la Sala Polivalent, Pl. De la Vila S/N 1a planta (a sobre del consultori mèdic).

Les sessions aniran a càrrec de Laura Gimènez, coach ontològica i corporal i de Marta R. Peribáñez, mediadora artística i facilitadora de processos grupals.