938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Del 13 al 24 de maig preinscripció a l’escola bressol Alt Foix

3 de maig de 2019

L’Ajuntament de Torrelles de Foix informa que del 13 al 14 de maig, ambdós inclosos, s’obrirà el període de preinscripció a l’escola bressol Alt Foix per al curs 2019-20.

Totes les famílies interessades s’hauran d’adreçar a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic – de dilluns a divendres de 9 a 13 hores – i juntament amb el formulari de preinscripció (que se’ls facilitarà a la mateixa oficina), hauran d’aportar la següent documentació:

  • Fotocòpia del llibre de família
  • Fotocòpia del carnet de salut de l’infant (vacunacions)
  • Fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant
  • Fotocòpia del DNI dels pares/tutors legals

La llista amb la puntuació provisional es donarà a conèixer el 4 de juny. Del 5 a l’11 de juny s’obrirà un termini per presentar possibles reclamacions. Entre el 12 i 14 de juny se celebrarà el sorteig per a decidir el número de desempat. El 18 de juny es farà la publicació de la llista de l’alumnat admès.

Del 19 al 26 de juny s’obrirà el període de matriculació definitiu.