938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Inscripcions obertes a la Marxa 7 Cims

19 de Març de 2019

Aquest setmana s’ha obert el període d’inscripció per a l’edició 2019 de la Marxa 7 Cims, aquesta cita de resistència ja tradicional en el calendari i puntuable per la Copa Catalana de Marxes de Resistència que se celebrarà el proper 5 de maig i que té sortida i arribada a Torrelles de Foix.

El termini per fer la inscripció es mantindrà fins al 28 d’abril o fins arribar als 700 inscrits. La sol·licitud es troba via online al següent enllaç:

Inscripció

La Marxa de Resistència 7 Cims és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut actual, senyalitzat i amb sortida i arribada a la població de Torrelles de Foix, té una distància de 59,0 Km. i 4.746 m. de desnivell acumulat que transcorre per la serralada prelitoral, on es troben les muntanyes i cims més emblemàtics de la zona.

Durant el trajecte s’enllacen set cims, el Clapí Vell, Puig de l’Àliga, el Montmell, Puig Formigosa, Puig Castellar i Puig de les Agulles que estan repartits per quatre comarques, Alt Penedès, Baix Penedès, Alt Camp i Anoia, tot passant per les poblacions de Torrelles de Foix, Pla de Manlleu, Aiguaviva i Pontons, a més dels municipis del Montmell, Querol i la Llacuna.

Caminada popular El Foix

Coincidint amb la Marxa 7 Cims, s’organitza també la 13a edició de la Caminada popular El Foix, que s’adreça especialment a familiars i acompanyants, però també a aquells que vulguin afrontar un recorregut menys exigent. Amb sortida a les 9 del matí des de la plaça Nova de Torrelles, es cobrirà un circuit de 12 quilòmetres, és gratuïta i només es recomana portar beguda i esmorzar. La caminada serà guiada per Toni Inglada.