938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Es presenta la nova aplicació mòbil de Torrelles de Foix

14 de febrer de 2019

Aquest dimecres el saló de plens de l’Ajuntament de Torrelles de Foix va acollir la presentació de la nova aplicació mòbil de Torrelles de Foix. Prop d’una vintena de veïns i veïens es van acostar per conèixer de primera mà aquest nou canal de comunicació i interacció amb l’Ajuntament i van poder provar ja algunes de les seves funcions, com la de notificar alguna incidència i rebre avisos informatius.

L’aplicació Comunicat-i, desenvolupada per AGBAR, és gratuïta i ja es pot descarregar tant per a dispositiius mòbils Android com iOS. Aquesta eina permet informar a l’Ajuntament d’avaries o desperfectes a la via pública, entre d’altres, a través d’una funció que permetrà també enviar una fotografia o imatge i geolocalitzar la incidència.

Comunicat-i també permet visualitzar el Twitter oficial de #torrellesdefoix fins i tot sense ser-ne usuari, rebre tota mena d’informació així com alertes Push que, donat el seu enviament immediat, facilita la transmissió de comunicats urgents, situacions d’emergència, notificacions de darrera hora permanentment actualitzades, etcètera.

Opinió i participació ciutadana

Així mateix, Comunicat-i disposa d’una innovadora funció perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió sobre els projectes o les iniciatives que l’Ajuntament consideri, implicant d’aquesta manera als veïns i veïnes en processos de consulta per entendre millor des del consistori les seves necessitats.

Una de les primeres oportunitats en què  l’Ajuntament de Torrelles utilitzarà aquesta nova aplicació serà a la consulta ciutadana que celebrarà en breus setmanes per decidir el futur del solar que es troba al costat de l’Ajuntament, i oferirà a la ciutadania l’oportunitat de votar a través de l’app Comunicat-i.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix vol reforçar la seva aposta per una administració oberta i transparent amb una APP que, per primera vegada en l’administració local, combina les avantatges dels telèfons intel·ligents i dels nous sistemes de gestió col·laborativa en les anomenades smart cities.

Els veïns i veïnes ja poden descarregar-se de manera gratuïta aquesta aplicació des dels seus dispositius Android com IOS als següents enllaços:

iOS

Android

presentacioapptorrelles