938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Inauguració de la Fira d’Artesania i el Festival Clownic

27 d'octubre de 2018

Aquest dissabte al matí s’ha inaugurat la centenària Fira d’Artesania i la cinquena edició del Festival Clownic de Torrelles de Foix, en un acte que ha comptat amb la presència de la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacon; el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, així com l’alcalde de Torrelles, Sergi Vallès, i els regidors de la Corporació; el diputat del Parlament, Eduard Pujol; el diputat de la Diputació i alcalde de Subirats, Pere Pons, així com d’altres representants, alcaldes i regidors de la comarca. Abans de la inauguració, la consellera i el president de la Diputació de Barcelona s’han acostat a l’Ajuntament per participar a la recepció institucional i han signat el Llibre d’Honor.

Malgrat la pluja, l’acte ha comptat amb una lluïda actuació de la Coral Foix, que ha donat la benvinguda als assistents. Sergi Vallès ha posat en valor l’esforç del municipi i de totes les persones implicades en l’organització de la Fira i el Festival Clownic, que permeten al poble tenir un gran aparador per a la promoció econòmica i turística i ha assenyalat el potencial en Turisme rural i la riquesa natural de Torrelles. Marc Castells, per la seva banda, ha subratllat el gran treball realitzat per l’Ajuntament als darrers anys per tal de revertir la difícil situació financera i urbanística i ha assegurat el suport i compromís de la Diputació amb el municipi.

Chacon ha tancat els parlaments i ha aplaudit el treball de tots els agents implicats en l’organització de l’esdeveniment i ha encoratjat a seguir avançant en aquesta línia. Després d’una passejada per visitar i saludar els estands de la fira artesana, s’han desplaçat fins a l’Ajuntament on han pogut recórrer diverses exposicions organitzades per entitats i col·lectius locals.

El mal temps ha obligat a alterar algunes activitats d’aquesta primera jornada, com l’espectacle de Tortell Poltrona, un dels més esperats d’aquesta edició, que tindrà lloc a les 7 de la tarda i que es traslladarà al Casal Torrellenc.

IMG_9189