938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Procés de selecció per a una plaça de monitor/a per aules d’estudi

20 de juliol de 2018

El Grup Ip.Cat realitza un procés de selecció per cobrir una plaça de Monitor/a per aules d’estudi a Torrelles de Foix. Aquest servei s’adreça a grups de deu persons d’adolescents i joves que estiguin estudiant ESO.

El monitor/a donarà suport a : – Hàbits i tècniques d’estudi. – Resolució de dubtes acadèmics. Les aules d’estudi estan ubicades al Servei Jove del municipi de Torrelles. Temporalitat: Setembre – desembre 2018

El lloc de treball té una durada de setembre a desembre, tres hores setmanals, dimarts i dijous de 17 a 18:30 hores. Es cerca preferentment joves estudiants de cicles superiors i/o graus universitaris, preferiblement del camp educatiu o social

Les persones interessades han d’enviar el seu CV a la següent adreça mgallardo@grup-ip.cat, i posteriorment l’empresa es posarà en contacte per realitzar les entrevistes.