938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Flama del Canigó i Revetlla de Sant Joan 2018

12 de juny de 2018

Aquesta és la programació prevista per al dissabte 23 de juny per celebrar l’arribada, un any més, de la Flama del Canigó i la celebració de la revetlla de Sant Joan. L’Ajuntament de Torrelles de Foix vol felicitar i agrair la col·laboració i suport de totes les entitats i voluntaris que fan possible aquesta gran jornada festiva al municipi.

 • A les 14 hores (aprox.), acte de rebuda de la Flama a Pl.Lluis Companys (Ajuntament)
  Tot seguit dinar de la Flama al Restaurant Cal Torrents Xic. (Cal inscriure’s prèviament al Casal d’Avis de 16 a 18h (93 897 16 94), o als telèfons 600540323, 687547576. (Places limitades)
 • A les 16:30 hores, trobada de tots els voluntaris i començarà el recorregut de la Flama fins al Santuari de la Mare de Déu de Foix.
 • A les 17:45 hores, recollida de la Flama a Foix, a càrrec del Centre Excursionista del Penedès, iniciant el recorregut per anar repartint la Flama als municipis de l’Alt Penedès.
  Al Santuari de Foix, lectura del manifest amb cava i coca per a tothom. Seguidament actuació de la Coral Foix.

Al casal Torrellenc

 • 22 hores Sopar de Revetlla (Veure programa apart)
  23:45 hores Recollida de la Flama amb Tamborinada a càrrec del Ball de Diables

A la Plaça Lluis Companys

 • 22 hores Sopar de Carmanyola
 • 00 hores encesa de la tradicional Foguera de Sant Joan i Festa Nit de Sant Joan

Organitza: Casal d’Avis, Diables de Torrelles de Foix, Associació Cívica Santuari Santa Maria de Foix, Òmnium cultural i Ajuntament de Torrelles de Foix.

Col•labora: ADF, BTT els Navegants, Coral Foix, Associació de Regants, Associació de Dones, C.E.Torrellenc, Associació Petanca Josep Balcells, Drac Foxi, Grallers de Torrelles, Colla de Geganters, Grup de Teatre Pa Amb Xocolata, Cal Torrens Xic, ANC i voluntaris.