938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Arranjament de la carretera de Plana de les Torres

23 de maig de 2018

Aquests dies la Diputació de Barcelona està realitzant unes obres d’arranjament a la carretera de Plana de les Torres. L’actuació, que es prolongarà durant un mes, se centrarà en la reparació dels vorals, la instal·lació de tanques de seguretat i la retirada d’alguns elements naturals, com arbres i pedres, que suposen un perill pels usuaris i veïns que transiten per aquesta via.

Aquesta millora arriba en paral.lel a la segona fase de millora a la carretera a Pontons, que s’iniciarà en breu i que obligarà a desviar la circulació per la carretera de Plana de les Torres.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix es mostra molt satisfet per aquesta intervenció que assumirà íntegrament la Diputació, després de les gestions i insistència del govern municipal per tal que es realitzés aquesta millora i sense cap cost per a Torrelles, i demana paciència i comprensió als veïns i veïnes per les molèsties que puguin ocasionar les obres.

planatorres