938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Subvenció de 50.000 € per la millora de la instal·lació elèctrica i la rampa del camp de futbol

18 d'abril de 2018

La Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de Torrelles de Foix per valor de 50.000 euros inclòs en el programa complementari de reforma i millora d’equipaments locals del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-19.

Aquesta aportació servirà per a l’adequació de les instal·lacions elèctriques i la rampa d’accés del camp de futbol municipal Jaume Brichs.

La Diputació de Barcelona ha atorgat, als ajuntaments de la demarcació, suport econòmic a 600 projectes, amb una subvenció del 100% de l’import de la sol·licitud, per part la corporació. La concessió d’ajuts s’ha realitzat per mitjà del procediment de concurrència competitiva, amb criteris de valoració generals i específics per cada línia de suport.

El Pla de Xarxa de Governs Locals és l’instrument preferent per a exercir les funcions d’assistència i cooperació local de la Diputació de Barcelona als Ajuntaments.

futbol