938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Vols fer un programa o t’agradaria col·laborar a Ràdio Foix?

7 de febrer de 2018

En les darreres setmanes, l’Ajuntament de Torrelles de Foix ha iniciat un important procés de renovació i actualització dels equips informàtics i de radiodifusió de l’emissora municipal amb l’objectiu de dinamitzar i recuperar Ràdio Foix.

Actualment l’emissora ja emet, encara en fase de proves, amb una emissió pròpia les 24 hores del dia, a través del 107.9 de la FM i també via online des de l’enllaç player.lcinternet.es/v9/cc516_id783/. I s’ofereixen en directe els plens municipals de l’Ajuntament.

Si t’agrada el món de la ràdio, vols fer un programa o t’agradaria col·laborar en la gestió i funcionament de l’emissora municipal, adreça’t a l’Ajuntament de Torrelles de Foix.