938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Torrelles viu un gran cap de setmana amb la Fira d’Artesania i el Festival Clownic

30 d'octubre de 2017

Torrelles de Foix ha viscut del 27 al 29 d’octubre un fantàstic cap de setmana amb nombroses activitats que van fer que molts veïns i visitants omplissin el centre del municipi. Parades d’artesania i alimentació, espectacles de carrer, food trucks i estands de cervesa artesana van resultar una excel.lent combinació que va venir acompanyada, a més, pel bon temps durant pràcticament tot el cap de setmana. En aquest 2017, que el Festival Clownic ha assolit la seva quarta edició i es commemoraven 125 anys de la primera fira d’artesania, s’ha constatat un notable increment de visitants i una gran afluència que s’ha mantingut constant tant en dissabte com diumenge i al llarg de les dues jornades. El balanç de l’organització és molt positiu i les primeres impressions recollides pels paradistes, participants i el públic assistent confirmen el notable nivell de qualitat de la fira i l’atractiva oferta d’espectacles del Festival Clownic.

La inauguració de la fira d’artesania a càrrec de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; l’actor Jordi Díaz amb la seva comèdia teatral “Els homes són de Mart i les dones de Venus”, que va omplir el Casal Torrellenc, o el concert de Lluís Gavaldà, veu d’Els Pets, acompanyat per Trau, van ser alguns dels noms propis més destacats de la Fira d’Artesania i un Festival Clownic que va oferir moltíssimes propostes molt interessants i de gran nivell per a tots els membres de la família.

A més, el Clownic més solidari va recaptar prop de 900 euros amb el seu llançament de globus vermells amb desitjos per acabar amb el càncer infantil. Aquesta aportació anirà destinada al grup de Recerca Translacional del Càncer en la Infància i l’Adolescència de l’Hospital Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

L’Ajuntament de Torrelles de Foix vol agrair el gran treball i esforç realitzat durant aquests dies pels treballadors municipals, organitzadors, voluntaris, així com a tots els participants a la Fira d’Artesania, companyies, grups i artistes presents al Festival Clownic, i que han consolidat el darrer quart de setmana d’octubre com una cita de referència per gaudir de Torrelles de Foix.

Podeu veure una àmplia galeria d’imatges al següent enllaç:

Fira Artesania i Clownic 2017

IMG_8690