938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Torna el Festival Clownic a Torrelles de Foix

18 d'octubre de 2017

Torrelles de Foix obre de nou els braços a les arts escèniques del 27 al 29 d’octubre amb el Festival Clownic, certamen que arriba a la seva quarta edició i que tornarà a omplir els carrers del centre del municipi amb un bon grapat de propostes de gran qualitat i per a tots els públics, passant pel circ, l’humor, el teatre o la música.

En aquest Clownic 2017 cal destacar l’exitosa comèdia teatral “Els homes són de Mart i les dones de Venus”, amb Jordi Díaz, que es representarà el dissabte a la nit al Casal Torrellenc i que serà l’únic espectacle de pagament del festival – preu de l’entrada 12 euros a Ticketea i 15 euros a taquilla- .

També Lluís Gavaldà, veu de Els Pets, visitarà Torrelles per oferir el concert familiar Jugant amb els Clàssics interpretant música dels 60’s per tots els públics, xics i grans, projecte que comparteix amb el grup Trau.
La programació obrirà la nit del divendres 27 amb un concert a càrrec d’Havana Latin Soul i durant el cap de setmana desfilaran per Torrelles excel.lents espectacles de carrer de la mà de companyies de gran qualitat i grups musicals que arrodoniran un cartell de luxe per aquest Clownic 2017.

Fira d’Artesania i parades gastronòmiques

Però Torrelles oferirà molt més durant aquest dies. D’una banda, la tradicional Fira d’Artesania, amb parades d’alimentació, en què hi podrem trobar i degustar productes de gran qualitat, des de formatges, dolços, embotits i d’altres, així com articles fets a mà, de decoració, bijuteria o jocs infantils. La inauguració oficial de la fira tindrà lloc el disssabte 28 a les 11 del matí i comptarà amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

Diverses food trucks i estands d’elaboradors de cervesa artesana esdevindran també un fantàstic complement a la Fira d’Artesania i al Festival Clownic, oferint al públic i visitants l’oportunitat de menjar entrepans, tapes i propostes culinàries molt suggerents.

I per si això no fos suficient, el teixit associatiu de Torrelles de Foix també contribuirà a fer del cap de setmana un immillorable aparador del municipi. És per això que també s’ha programat una cercavila amb els grups locals de cultura popular, una caminada, l’actuació de la Coral Foix, exposicions o una trobada de motos antigues, entre d’altres propostes impulsades per les entitats locals.

L’edició més solidària

El Clownic mostrarà també la seva vessant solidària amb els infants malalts de càncer. Durant tot el cap de setmana es recolliran els desitjos de tots els nens i nenes que vinguin al Festival i el diumenge 29 d’octubre al migdia es llençaran a volar en globus vermells que recordaran el nas de pallasso, símbol del Clownic. Desenes i desenes de globus ompliran el cel d’esperança i alegria. Tota la recaptació d’aquesta iniciativa anirà destinada al grup de Recerca Translacional del Càncer en la Infància i l’Adolescència de l’Hospital Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

La programació completa del Festival Clownic i totes les activitats previstes per al cap de setmana del 27 al 29 d’octubre a Torrelles de Foix ho podeu consultar ja al web www.clownic.cat