938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

S’aprova el projecte de millora del Camí de les Dous

9 de febrer de 2017

La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, dins el marc de la Xarxa de governs locals 2016-2019, ha confirmat a l’Ajuntament de Torrelles de Foix la concessió d’una subvenció per a dur a terme la redacció del projecte executiu del camí de les Dous, així com els aspectes que regiran la posterior execució. La redacció del projecte compta amb un pressupost de 6.400 euros.

Aquest projecte implicarà un important salt endavant en el pla de promoció turística municipal i difusió de la riquesa natural i dels camins de Torrelles de Foix. L’actuació consistirà en l’arranjament i millora del camí que connecta Torrelles amb les Dous, i que permetrà oferir una millor experiència als senderistes i visitants que vulguin conèixer aquest espai emblemàtic.