938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Comencen les visites guiades a Torrelles de Foix

10 de juliol de 2018

Aquest diumenge 15 de juliol s’inicia una nova proposta turística per donar a conèixer la història i els racons més interessants del municipi.

Durant tots els diumenges de juliol i agost, s’oferirà aquesta ruta guiada d’una hora de durada pels principals carrers de Torrelles. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. El punt de sortida serà l’església de Sant Genís, a les 11 del matí.

La història de Torrelles de Foix ens remunta al 1067, l’any de referència escrita més antiga del castell de Foix. Al voltant d’aquest s’originà el seu terme municipal. Amb el pas dels anys la propietat del castell de Foix va passar per diverses famílies fins que acabà a mans dels Peguera els quals van gestionar el territori fins a l’últim terç de segle XIX. Una visita familiar que incorpora elements divertits i curiosos que fan amena la ruta pels seus carrers.

 

Per a més informació i inscripcions clica al següent enllaç

Visites guiades

 

torrelles