938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Prop de 200 participants a la Marxa BTT Els Navegants

16 de maig de 2018

Les pluges caigudes durant la prèvia de la Marxa BTT Els Navegants va complicar el circuit en diversos punts, però no va impedir gaudir d’una excel.lent jornada de bici de muntanya en què els prop de 200 participants que van creuar la línia d’arribada van poder gaudir de nou del fantàstic entorn natural i el recorregut esplèndid que ofereix Torrelles de Foix.

En la prova de 25 quilòmetres els millors van ser Raül Valera, amb un temps d’1:20:26, seguit per Joan Rodríguez i Ruben Navas, mentre la primera fèmina va ser Mireia Garro, amb un crono d’1:44:40. Pel que fa a la prova llarga de 45 quilòmetres, la primera posició va ser per Sergi Mestres, amb un temps de 2:”3:51, amb Raül Vallès i Joan Feixas acompanyant-lo en els tres primers llocs. Anna Bello va ser la primera corredora en completar el recorregut amb un temps de 3:15:46.

bttnavegants