938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

L’Ajuntament signa un crèdit d’1,7 milions d’euros per refinançar deute

27 de novembre de 2017

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha signat un crèdit amb el Banco Popular per valor d’1,7 milions d’euros que permet refinançar el préstec que fa uns anys es va signar amb l’Instituto de Crédito Oficial (ICO).

Amb aquesta operació s’ha aconseguit un estalvi de més de 681 mil euros per al municipi en els propers 10 anys. A més, l’Ajuntament recupera l’autonomia per a la gestió del pressupost i les finances municipals, que es trobaven intervingudes des que es va signar el crèdit amb l’ICO. També es podran disposar a partir d’ara dels ingressos provinents de l’Estat.

L’Ajuntament vol agrair la gran tasca realitzada per la regidoria Hisenda i els treballadors municipals, que estan fent possible l’actualització, racionalització i ordenació de les finances municipals.

bancpopular