938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Comencen les obres de reparació dels carrers de Can Coral

26 de novembre de 2017

Aquest dilluns 27 de novembre s’iniciaran les obres de reparació dels carrers de la urbanització de Can Coral per tal de donar solució als desperfectes que han anat sorgint, després de mesos de tràmits judicials, estudi dels desperfectes i redacció d’un nou projecte.

Les obres de reparació, que van ser aprovades per unanimitat en el ple municipal del passat 19 de setembre, aniran a càrrec de l’empresa Building Factory i sota una nova direcció d’obres. L’enginyer Antoni Lluch supervisarà i fiscalitzarà diàriament els treballs realitzats per l’empresa constructora, de manera que s’adeqüin al 100% al projecte aprovat.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix recorda que ni els treballs previs ni la direcció d’aquestes obres no tindran cap cost per als veïns i veïnes. El proper diumenge 3 de desembre, a les 11 del matí, se celebrarà una reunió informativa al Local de Can Coral, a la qual hi assistirà el director d’obra i en què es donaran tots els detalls d’aquesta actuació de reparació dels carrers.

En aquesta reunió també es donaran detalls sobre el nou servei de Wifi Penedès i connexió a internet, així com les tarifes i les condicions d’accés.