938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Presentació del nou servei Wifi al municipi

25 de novembre de 2017

Wifi Penedès, proveïdor d’internet i telèfon IP al municipi, oferirà una presentació d’aquest servei com a alternativa de connexió als operadors tradicionals.

En aquest acte s’informarà tant de les promocions com dels serveis que oferirà Wifi Penedès, així com del conveni amb l’Ajuntament, pel qual Torrelles es dotarà d’una sèrie de zones Wifi amb connexió a Internet d’abast limitat.

La presentació es farà en tres espais i horaris diferents per tal de facilitar l’assistència al major nombre de veïns i persones interessades.

El divendres 1 de desembre la presentació es farà a les 6 de la tarda a la pista del Terme. El dissabte 2 de desembre l’acte es farà a les 11 del matí al local social de Plana de les Torres i a les 12:30 hores a la sala de plens de l’Ajuntament de Torrelles de Foix.

wifipenedes