938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Projecte de millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat a Plana de les Torres

22 de setembre de 2017

Aquesta setmana s’ha signat el contracte d’obres entre l’Ajuntament de Torrelles de Foix i l’empresa SECE, SA, adjudicatària del projecte de millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic a la urbanització Plana de Les Torres. L’adjudicació del projecte, que compta amb un pressupost de 113.007 euros i una subvenció de la Diputació de Barcelona, va ser aprovada el passat mes d’agost. En l’acte de signatura van participar-hi l’alcalde, Sergi Vallès, acompanyat pel regidor Jordi Torné, a més d’un representant de l’empresa encarregada de l’execució del projecte.

Aquesta actuació de millora de la xarxa d’enllumenat de la urbanització s’iniciarà en les properes setmanes, i suposarà una millora de l’eficiència energètica de tots els carrers de Plana de Les Torres. Es substituiran les lluminàries actuals per models més eficients i moderns. Aquest projecte suposa un pas més en la decidida aposta de l’Ajuntament de Torrelles de Foix per avançar en l’estalvi i l’eficiència de la via pública i dels equipaments i serveis municipals, així com per les energies renovables. Aquesta renovació implicarà també un progressiu estalvi en la factura de la llum, així com un salt substancial en la qualitat lumínica i la resolució dels problemes que arrosseguen les lluminàries en l’estat actual amb què es troben.

A més del canvi de lluminàries, també  es preveu la reparació i sanejament de la instal·lació existent i la substitució dels elements i accessoris de connexió de les antigues lluminàries, a més de proves de funcionament.

torrellessignatura