938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Torrelles millora la xarxa wifi a tot el municipi

19 de setembre de 2017

Aquesta setmana l’Ajuntament de Torrelles de Foix ha signat un contracte de servei amb Wifi Penedès per tal millorar el servei d’accés a internet a tot el municipi.

Durant les properes setmanes es realitzarà la instal·lació de diverses antenes que s’ubicaran a l’aparcament de Foix, a Plana de les Torres i el camp de futbol que desplegaran aquesta millora de la cobertura. La previsió és que les obres puguin finalitzar a mitjans de novembre. Precisament el camp de futbol s’habilitarà també com a zona amb accés de wifi gratuït.

Aquest projecte compta amb una inversió municipal d’uns 16.000 euros. Un cop es posi en funcionament, tots aquells veïns i veïnes que desitgin beneficiar-se del servei al seu domicili hauran de sol·licitar el servei a la companyia Wi-Fi Penedès. La instal.lació del router té un cost d’uns 150 euros IVA inclòs i amb una quota mensual d’entre 12 a 24 euros mensuals, depenent de la qualitat de la connexió.

Amb aquesta inversió l’Ajuntament de Torrelles de Foix continua apostant per facilitar l’accés a la xarxa i a les tecnologies de la informació, a més de fomentar una major connectivitat entre els veïns del municipi.

Per a més informació podeu visitar el web www.wifipenedes.cat

wifitorrelles