938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

La Fira d’Artesania i el Festival Clownic ja tenen dates

13 de setembre de 2017

El cap de setmana del 27 al 29 d’octubre Torrelles de Foix acollirà una nova cita de la tradicional Fira d’Artesania, a més del Festival Clownic d’arts i espectacles al carrer, que celebrarà la seva quarta edició.

Parades d’artesans, de manualitat, de productes d’alimentació i de proximitat coincidiran amb un festival artístic que en molt poc temps ha aconseguit una gran acceptació per part del públic i els visitant i que ofereix un gran al·licient lúdic als veïns i veïnes i tots aquells que s’acosten a Torrelles. De nou la programació comptarà amb propostes musicals, d’humor i màgia que faran gaudir a grans i petits.

Les activitats arrencaran el divendres 27 al vespre amb un concert, que donarà pas a dos intensos dies en què l’activitat no s’aturarà al centre de Torrelles. Per acompanyar la Fira i el Festival, de nou visitaran el municipi diverses food trucks i elaboradors de cervesa artesana que li donaran encara més fust i sabor al cap de setmana. Reserveu-vos ja aquesta data al calendari, del 27 al 29 d’octubre us hi esperem a Torrelles de Foix!

clownic